stoel
757 Klantbeoordelingen: 9,1
 • Vergoeding verzekering
 • Gespecialiseerd in klikgebitten
 • Nederlands product
 • Scherpe prijs
 • 40 jaar ervaring
 • Behandeling onder narcose mogelijk

Ja, stuur mij meer info over een behandeling met lachgas!

Kgebit1dag
Via de website
Binnen gekomen via
Ik ga akkoord met hetprivacybeleid *

ONZE KLANTEN

"Gebitsprothese"

Ik heb bij Vink Dental een nieuw kunstgebit gekregen. Scherpe prijs, topservice en binnen een dag geregeld. Ik ben erg tevreden!
Hans Vlemming -
 • "Nieuw kunstgebit"

  Erg vriendelijk personeel waar ik mij gelijk op mijn gemak voelde. De praktijk ziet er modern uit en straalt comfort uit. De kwaliteit van het werk is zeer goed. Ik ben erg blij met mijn gebit!
  Rogier de Leeuw -
 • OVER VINKDENTAL

  Behandeling met lachgas

  Een bezoek aan de tandarts kan soms best spannend zijn, dat is niet vreemd. Zeker als er een pijnlijke behandeling gepland staat, of als het gaat om het maken van afdrukken voor een nieuw kunstgebit. Angst voor de tandarts is echter overbodig, wanneer u kiest voor een kunstgebit bij Kunstgebitin1dag.nl! Onze locatie Zoetermeer biedt als een van de weinige praktijken in Nederland een lachgasbehandeling aan (bij de andere locaties is dit helaas niet mogelijk). Met een lachgasbehandeling voelt u niets van het aanmeten en plaatsen van een nieuw kunstgebit. Daarbij ligt u volledig ontspannen in de tandartsstoel, wanneer het kunstgebit geplaatst en afgesteld wordt. Ook biedt Kunstgebitin1dag.nl een unieke anti-kokhalsmethode voor het afnemen van afdrukken voor een kunstgebit.

  Wie kan kiezen voor een lachgasbehandeling?

  Een behandeling met lachgas is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen met angst voor een tandartsbehandeling. Om de lachgasbehandeling zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen, is het noodzakelijk dat u door een mondkapje kunt blijven ademen. Dit is bijvoorbeeld een van de redenen dat lachgas niet bij peuters en kleuters gebruikt wordt. Mocht u medicijnen gebruiken, geef dit dan vooraf altijd aan bij onze tandspecialist. Samen met u zal de specialist kijken of een lachgasbehandeling veilig uit te voeren is, zonder hinder te ondervinden van bijwerkingen.

  Is een behandeling met lachgas veilig?

  De lachgasbehandelingen binnen onze praktijk zijn volledig ongevaarlijk voor uw gezondheid, doordat wij de behandelingen enkel door gediplomeerde tandspecialisten laten uitvoeren. Wel raden we u af om een lachgasbehandeling te gebruiken tijdens de eerste drie maanden van een zwangerschap.

  Effecten van lachgasbehandelingen op het lichaam

  Lachgas werd vroeger gebruikt om patiënten onder narcose te brengen, maar dat is tegenwoordig niet meer zo. Tandartsen gebruiken het lachgas om patiënten te kunnen kalmeren en een ontspannen gevoel te kunnen geven. Tijdens de gehele behandeling blijft de patiënt "wakker"! Wanneer u zich volledig ontspannen voelt is het makkelijker om uw kaakspieren te ontspannen en uw mond open te houden.

  Het lachgas wordt door middel van een mondkapje toegediend, waardoor u zich vrijwel meteen kalmer en rustiger zult voelen. Hierdoor voelt u pijntjes en andere ongemakken nauwelijks. Let wel, vaak is het bij ingewikkelde behandelingen nog wel noodzakelijk om plaatselijk te verdoven. Door het lachgas zult u dit echter nauwelijks voelen. De prettige ervaring die u tijdens een behandeling met lachgas heeft, neemt u mee naar volgende tandartsbezoeken! Dit maakt het in de toekomst steeds makkelijker om naar de tandarts te gaan.

  Vergoeding van een lachgasbehandeling

  Niet iedere verzekeraar vergoed een behandeling met lachgas. Het is daarom belangrijk dat u hier vooraf navraag na doet bij uw verzekeraar. Dit kan door te vragen of behandelcodes B10, B11 en B12 gedekt zijn in uw verzekering. Wenst u hier hulp bij? De tandspecialisten van Kunstgebitin1dag.nl helpen u graag op weg!

  team-maastrichtbehandelkamerLaboratorium Vink Dental

  VEEL GESTELDE VRAGEN

  Wie is Vink Dental, wat doen we?


  Vink Dental is een praktijk gespecialiseerd in tandtechniek en tandprothetiek. We hebben daarnaast de beschikking over een eigen tandtechnisch laboratorium en werken met een team van ervaren specialisten. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en passen uitsluitend de nieuwste technieken toe. Op die manier kunnen we u van dienst zijn met bijvoorbeeld een kunstgebit, of klikgebit.

  Vergoeding werkzaamheden door de verzekering


  Bent u benieuwd naar de vergoeding van de werkzaamheden door uw zorgverzekering? Vanuit de basisverzekering kunt u rekenen op 75% vergoeding voor een kunstgebit, voor het overige deel kunt u eventueel gebruik maken van een aanvullende zorgverzekering.

  Ook kunt u eventueel gebruik maken van een aanvullende verzekering. Heeft u geen aanvullende polis en bent u benieuwd naar de kosten? Tijdens een gratis intake schetsen we u graag het kostenplaatje, zodat u precies weet wat een stralende glimlach met een gezond gebit u zal kosten. Wij declareren alles rechtstreeks bij uw zorgverzekering zodat u nergens omkijken naar heeft. Wij nemen alles uit handen.
  Woont u in België? U bent van harte welkom bij ons!

  Hoe kan ik een afspraak maken?


  Wilt u een afspraak maken bij ons in de praktijk, bijvoorbeeld om uw wensen kenbaar te maken of het kostenplaatje te laten schetsen door een van onze specialisten? Wij nodigen u graag uit voor een gratis intakegesprek. Tijdens het gesprek luisteren we naar uw wensen, leggen we de mogelijkheden aan u uit en kunnen we het kostenplaatje duidelijk maken. We zorgen er op die manier voor dat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. U bent van harte welkom, de deur staat open en een van onze specialisten staat klaar om u op te vangen. Voor spoedgevallen kunt u zelfs 7 dagen per week bij ons terecht.

  Een kunstgebit in 1 dag, hoe werkt het?


  Wilt u snel een nieuw kunstgebit, of heeft u wellicht een kunstgebit nodig? Wij kunnen in 1 dag voor u een kunstgebit maken vanuit een van onze prothetische praktijken. We beschikken over een eigen tandtechnisch laboratorium, dat gespecialiseerd is in het maken van een nieuw kunstgebit in 1 dag! Dit betekent dat u zo min mogelijk hinder van de behandeling zult ondervinden en uw gebit zal snel perfect goed passen. Ook wanneer er tanden of kiezen getrokken moeten worden dan is dit geen probleem. Wij plaatsen direct een nieuw kunstgebit zodat u geen moment zonder tanden zit!

  We nodigen u graag uit voor een gratis intake, zodat we de mogelijkheden voor een kunstgebit in 1 dag met u kunnen bespreken.

  Tanden en kiezen trekken.


  Van uw eigen tanden naar een kunstgebit in 1 dag.

  Waar vroeger het advies gegeven werd om wekenlang zonder tanden te lopen om eerst de kaken te laten genezen, weten we nu dat dat niets uitmaakt. Het beste is daarom om eerst een immediaat prothese te nemen. Dan worden uw tanden en kiezen getrokken en krijgt u uw kunstgebit in een dag.
  Een immediaat prothese is een gebit wat van te voren gemaakt wordt. Dus u gaat dan wel van uw eigen tanden naar een kunstgebit in een dag tijd, maar het kunstgebit maken kan eerder, net wanneer het u uitkomt. Als het gebit klaar is worden in één zitting uw laatste tanden en kiezen getrokken en krijgt u het immediaat gebit direct in. U heeft dan ook een kunstgebit in één dag.
  Na een aantal maanden wordt dit noodgebit voorzien van een nieuwe basis, een rebasing. Dit zorgt ervoor dat het gebit weer beter past na het genezen van de wonden en het slinken van de kaken.

  Onze openingstijden:
  Ma t/m Vr 08.00 tot 16.30
  Za 09.00 tot 16.00 (Alleen locatie Waalre)
  Waalre is ook op zaterdag geopend.

  Neem direct contact op

  040 2216666

  Plattegrond locaties kunstgebitin1dag

  Onze locaties


  Waalre
  Heikantstraat 18A
  5581 VB Waalre
  Ook geopend op zaterdag

  Veldhoven
  Bastion 30
  5509 MJ Veldhoven
  Bij deze praktijk is narcose mogelijk

  Zoetermeer
  Pigmentsingel 4
  2718 AJ Zoetermeer

  Maastricht
  Churchilllaan 57
  6226 CT Maastricht

  Den Haag
  Ammunitiehaven 317
  2511 XL Den Haag

  Roosteren
  Eyckholtstraat 1
  6116 BR Roosteren

  Weert
  St. Maartenslaan 41
  6001 CC Weert

  Groningen
  Reddingiusweg 60
  9744 BM Groningen

  Nijmegen
  Takenhofplein 6
  6538 SZ Nijmegen

  Dordrecht
  Amnesty Internationalweg 3
  3318 AZ Dordrecht

  Duiven
  Spoorallee 1
  6921 HZ Duiven

  Reusel
  Wilhelminalaan 81a
  5541 CT Reusel

  Nieuwegein
  Rijpgaarde 1
  3436 ZX Nieuwegein

  Amsterdam
  Churchill-laan 162 HS
  1078 ER Amsterdam

  Alkmaar
  Heilooërdijk 132
  1814 LS Alkmaar

  Stevensweert
  Brouwerstraat 4
  6107 BS Stevensweert

  Haarlem
  Zijlweg 148C
  2015 BJ Haarlem

  Heusden
  Steenweg 7
  5156 CP Heusden

  Rotterdam
  Hoogstraat 101a
  3011 PK Rotterdam