stoel
824 Klantbeoordelingen: 9,3
 • Vergoeding verzekering
 • Gespecialiseerd in klikgebitten
 • Nederlands product
 • Scherpe prijs
 • 40 jaar ervaring
 • Behandeling onder narcose mogelijk

Ja, ik wil meer info over de kosten van een kunstgebit!

Kgebit1dag
Via de website
Binnen gekomen via
Ik ga akkoord met het privacybeleid *

ONZE KLANTEN

"Gebitsprothese"

Ik heb bij Vink Dental een nieuw kunstgebit gekregen. Scherpe prijs, topservice en binnen een dag geregeld. Ik ben erg tevreden!
Hans Vlemming -
 • "Nieuw kunstgebit"

  Erg vriendelijk personeel waar ik mij gelijk op mijn gemak voelde. De praktijk ziet er modern uit en straalt comfort uit. De kwaliteit van het werk is zeer goed. Ik ben erg blij met mijn gebit!
  Rogier de Leeuw -
 • Wat kost een kunstgebit?

  Wanneer u kiest voor een nieuw kunstgebit, gaat u een grote verandering tegemoet die over het algemeen veel tijd en geld kost. Bij ons is het echter mogelijk om op beide punten te besparen, zonder dat de kwaliteit van het eindproduct afneemt. In onze praktijk waarborgen wij de kwaliteit van ons product door enkel te werken met de nieuwste technieken en kwalitatief hoogwaardig materiaal. Ons team van tandtechniekers en tandartsen heeft meer dan dertig jaar ervaring met zowel het aanmeten als ook het produceren van kunstgebitten. Alleen, wat kost een kunstgebit nu precies?

  Overzicht in de kosten door eigen tandtechnisch laboratorium

  Allereerst weet u bij ons precies waar u aan toe bent! Wanneer u kiest voor een nieuw kunstgebit, wordt deze zowel aangemeten, als ook geproduceerd binnen onze eigen praktijk. Naast onze praktijk hebben we namelijk tevens een tandtechnisch laboratorium waar kunst- en klikgebitten worden gemaakt. Niet alleen is de kwaliteit hierdoor hoger, dan bij een normale tandarts, ook weet u precies wat een kunstgebit u zal kosten. Bij een normale tandarts bent u namelijk afhankelijk van meerdere partijen: de tandarts zelf en een externe partij voor de productie van uw kunstgebit. Het kostenplaatje is hierdoor lastiger op te stellen vooraf.

  Kunstgebit op maat laten produceren

  Wij maken enkel klik- en kunstgebitten op maat, aansluitend bij uw wensen en de vorm/staat van uw huidige gebit. Wat een kunstgebit kost is daardoor afhankelijk van uw wensen! De prijs van een kunstgebit kan sterk verschillen per persoon. Bent u benieuwd wat een kunstgebit kost in uw geval? Laat uw huidige gebit opmeten, zodat onze ervaren tandtechniekers u een beeld kunnen geven van de kosten van een nieuw kunstgebit.

  Soms volstaat het om bijvoorbeeld alleen een kunstgebit bovenin of onderin uw gebit te plaatsen. In zo’n situatie kost een kunst- of klikgebit veel minder. Andersom kan het noodzakelijk zijn om eerst tanden of kiezen te laten trekken, voordat er een kunst- of klikgebit kan worden geplaatst. Ook deze kosten worden door ons meegenomen in de berekening van de kosten van een nieuw kunstgebit voor u.

  Altijd een vrijblijvend intakegesprek!

  Bij ons krijgt u een persoonlijke en gespecialiseerde service, zodat u zich snel vertrouwd zal voelen in onze praktijk. Om u kennis te laten maken met onze mogelijkheden, de kosten van een kunstgebit en onze tandtechniekers, bieden we u standaard een vrijblijvend intakegesprek aan. Tijdens dit vrijblijvende intakegesprek vertellen we u meer over onze manier van werken. Zo weet u precies wat een kunstgebit kost, voor u deze definitief laat plaatsen.

  Vergoeding door de verzekering

  Wist u dat de kosten voor een nieuw kunstgebit grotendeels vergoed worden door uw verzekeraar? U ontvangt standaard minimaal 75% vergoeding voor de gemaakte kosten, gewoon vanuit uw basisverzekering. Dit geldt doorgaans niet voor de kosten voor het laten trekken van kiezen en tanden in uw gebit. Wanneer u naast de basisverzekering ook een aanvullende zorgverzekering heeft met dekking voor uw tandartskosten, dan is de kans groot dat ook het overige deel van de kosten vergoed wordt. Zo heeft u een gratis kunstgebit en kost het u niks! Wij kunnen declareren bij alle zorgverzekeringen! Sommige praktijken hebben ook contracten met meerdere zorgverzekeringen.

  team-maastrichtbehandelkamerLaboratorium Vink Dental

  VEEL GESTELDE VRAGEN

  [expand title="Wie is Vink Dental, wat doen we?"]
  Vink Dental is een praktijk gespecialiseerd in tandtechniek en tandprothetiek. We hebben daarnaast de beschikking over een eigen tandtechnisch laboratorium en werken met een team van ervaren specialisten. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en passen uitsluitend de nieuwste technieken toe. Op die manier kunnen we u van dienst zijn met bijvoorbeeld een kunstgebit, of klikgebit.
  [/expand]

  [expand title="Vergoeding werkzaamheden door de verzekering"]
  Bent u benieuwd naar de vergoeding van de werkzaamheden door uw zorgverzekering? Vanuit de basisverzekering kunt u rekenen op 75% vergoeding voor een kunstgebit, voor het overige deel kunt u eventueel gebruik maken van een aanvullende zorgverzekering.

  Ook kunt u eventueel gebruik maken van een aanvullende verzekering. Heeft u geen aanvullende polis en bent u benieuwd naar de kosten? Tijdens een gratis intake schetsen we u graag het kostenplaatje, zodat u precies weet wat een stralende glimlach met een gezond gebit u zal kosten. Wij declareren alles rechtstreeks bij uw zorgverzekering zodat u nergens omkijken naar heeft. Wij nemen alles uit handen.
  Woont u in België? U bent van harte welkom bij ons!
  [/expand]

  [expand title="Hoe kan ik een afspraak maken?"]
  Wilt u een afspraak maken bij ons in de praktijk, bijvoorbeeld om uw wensen kenbaar te maken of het kostenplaatje te laten schetsen door een van onze specialisten? Wij nodigen u graag uit voor een gratis intakegesprek. Tijdens het gesprek luisteren we naar uw wensen, leggen we de mogelijkheden aan u uit en kunnen we het kostenplaatje duidelijk maken. We zorgen er op die manier voor dat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. U bent van harte welkom, de deur staat open en een van onze specialisten staat klaar om u op te vangen. Voor spoedgevallen kunt u zelfs 7 dagen per week bij ons terecht.
  [/expand]

  [expand title="Een kunstgebit in 1 dag, hoe werkt het?"]
  Wilt u snel een nieuw kunstgebit, of heeft u wellicht een kunstgebit nodig? Wij kunnen in 1 dag voor u een kunstgebit maken vanuit een van onze prothetische praktijken. We beschikken over een eigen tandtechnisch laboratorium, dat gespecialiseerd is in het maken van een nieuw kunstgebit in 1 dag! Dit betekent dat u zo min mogelijk hinder van de behandeling zult ondervinden en uw gebit zal snel perfect goed passen. Ook wanneer er tanden of kiezen getrokken moeten worden dan is dit geen probleem. Wij plaatsen direct een nieuw kunstgebit zodat u geen moment zonder tanden zit!

  We nodigen u graag uit voor een gratis intake, zodat we de mogelijkheden voor een kunstgebit in 1 dag met u kunnen bespreken.
  [/expand]

  [expand title="Tanden en kiezen trekken."]
  Van uw eigen tanden naar een kunstgebit in 1 dag.

  Waar vroeger het advies gegeven werd om wekenlang zonder tanden te lopen om eerst de kaken te laten genezen, weten we nu dat dat niets uitmaakt. Het beste is daarom om eerst een immediaat prothese te nemen. Dan worden uw tanden en kiezen getrokken en krijgt u uw kunstgebit in een dag.
  Een immediaat prothese is een gebit wat van te voren gemaakt wordt. Dus u gaat dan wel van uw eigen tanden naar een kunstgebit in een dag tijd, maar het kunstgebit maken kan eerder, net wanneer het u uitkomt. Als het gebit klaar is worden in één zitting uw laatste tanden en kiezen getrokken en krijgt u het immediaat gebit direct in. U heeft dan ook een kunstgebit in één dag.
  Na een aantal maanden wordt dit noodgebit voorzien van een nieuwe basis, een rebasing. Dit zorgt ervoor dat het gebit weer beter past na het genezen van de wonden en het slinken van de kaken.
  [/expand]

  Onze openingstijden:
  Ma t/m Vr 08.00 tot 16.30
  Za 09.00 tot 13:00 op afspraak
  (even weken en alleen in locatie Waalre)

  Neem direct contact op

  [Calltracking] 040 2216666

  Plattegrond locaties kunstgebitin1dag

  Onze locaties


  Waalre
  Heikantstraat 18A
  5581 VB Waalre
  Zaterdag geopend van
  09.00 tot 13:00 op afspraak
  (om de week, op de 'even' weken en
  alleen deze locatie)

  Weert
  St. Maartenslaan 41
  6001 CC Weert

  Zoetermeer
  Pigmentsingel 4
  2718 AJ Zoetermeer

  Maastricht
  Churchilllaan 57
  6226 CT Maastricht

  Groningen
  Reddingiusweg 60
  9744 BM Groningen

  Nieuwegein
  Rijpgaarde 1
  3436 ZX Nieuwegein

  Amsterdam
  Churchill-laan 162 HS
  1078 ER Amsterdam

  Roosteren
  Eyckholtstraat 1
  6116 BR Roosteren

  Vleuten
  Schoolstraat 10 a
  3451 AD Vleuten

  Hoogland
  Kolkrijst 124
  3828 EP Hoogland

  Haelen
  Burgemeester Aquariusstraat 9
  6081 AV Haelen

  Nunspeet
  Marktstraat 19
  8071 GV Nunspeet

  Den Haag
  Ammunitiehaven 317
  2511 XL Den Haag

  Veldhoven (Narcose praktijk)
  Bastion 30
  5509 MJ Veldhoven

  Stevensweert
  Brouwerstraat 4
  6107 BS Stevensweert

  Roosendaal
  Dunantstraat 19
  4701 GZ Roosendaal

  Almere
  Grote markt 97
  1315 JC Almere

  Almere (Narcose praktijk)
  Schoutstraat 120
  1315 EZ Almere

  Sliedrecht
  Thorbeckelaan 116
  3362 BV Sliedrecht

  Son en Breugel
  Nachtegaallaan 9
  5691 VA Son

  Emmeloord
  Beursstraat 10-12
  8302 CW Emmeloord

  Dronten
  De Bolder 12
  8251 KC Dronten

  Delft
  Spoorsingel 55
  2613 BH Delft

  Haarlem
  Wagenweg 78
  2021 NH Haarlem

  Weesp
  Loes van Marlestraat 23
  1382 ML Weesp

  Heemskerk
  Burgemeester Nielenplein 6A
  1961 NV Heemskerk

  Den Bosch
  Helftheuvelpassage 24
  5224 AP Den Bosch

  Berkel en Rodenrijs
  Julianastraat 2D
  2651 DP Berkel en Rodenrijs

  Alkmaar
  Heilooërdijk 132
  1814 LS Alkmaar

  Purmerend
  Tramplein 3
  1441 GP Purmerend

  ‘s-Heerenberg
  Handelsweg 8
  7041 GX ‘s-Heerenberg

  Eindhoven
  Winkelcentrum Woensel 400C
  5625 AG Eindhoven

  Terneuzen
  Koninginnelaan 22
  4532 BR Terneuzen

  Damwoude
  Doniawei 9
  9104 GG Damwoude

  Kaatsheuvel
  Berndijksestraat 1
  5171 BA Kaatsheuvel

  Leende
  Nachtegaallaan 2
  5595 BK Leende