stoel
829 Klantbeoordelingen: 9,3
 • Nederlands product
 • Gespecialiseerd in klikgebitten
 • Scherpe prijs
 • 40 jaar ervaring
 • Behandeling onder narcose mogelijk

Ja, stuur mij meer info over een klikgebit!

Kgebit1dag
Via de website
Binnen gekomen via
Ik ga akkoord met het privacybeleid *

ONZE KLANTEN

"Gebitsprothese"

Ik heb bij Vink Dental een nieuw kunstgebit gekregen. Scherpe prijs, topservice en binnen een dag geregeld. Ik ben erg tevreden!
Hans Vlemming -
 • "Nieuw kunstgebit"

  Erg vriendelijk personeel waar ik mij gelijk op mijn gemak voelde. De praktijk ziet er modern uit en straalt comfort uit. De kwaliteit van het werk is zeer goed. Ik ben erg blij met mijn gebit!
  Rogier de Leeuw -
 • OVER VINKDENTAL

  Wij zijn de specialist voor het maken van uw klikgebit!

  Wanneer een regulier kunstgebit niet langer de beste oplossing voor u is, bijvoorbeeld omdat uw tandvlees erg geslonken is waardoor uw kunstgebit regelmatig los zit of pijn doet, dan kunt u een klikgebit overwegen. Het voordeel van een klikgebit is dat het op implantaten wordt geplaatst (vastgeklikt), waardoor uw tandvlees wordt ontzien, en het gebit zelf zeer stevig vast zit. Het is net alsof u uw eigen tanden weer heeft! Het eten van bijvoorbeeld een appel is met een klikgebit geen enkel probleem.

  Vorm van het gebit

  Omdat wij een eigen, gespecialiseerd team hebben en een eigen tandtechnisch laboratorium, kunt u zelf de vorm en de kleur van de tanden in uw klikgebit bepalen. Wij hebben namelijk de beschikking over een zeer ruime voorraad verschillende vormen en kleuren tanden voor het gebit! Uw gebit krijgt daarmee het uiterlijk dat u graag wilt. Daarnaast hanteren wij alle gangbare technieken voor het plaatsen van de implantaten voor het klikgebit. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie is een oplossing als all on 4, all on 6, een gebit op een brug of een andere oplossing de beste. Tijdens het intakegesprek zal de tandarts alles met u bespreken en samen met u bepalen wat de beste optie is.

  Kosten voor uw klikgebit

  Een klikgebit is een kostbaarder oplossing dan een regulier kunstgebit. Daarom zijn verzekeraars meestal nogal terughoudend met het vergoeden van een klikgebit. Wij vragen voor dat de behandeling begint een machtiging voor u aan bij uw zorgverzekeraar. Als u aan de voorwaarden voor een klikgebit voldoet, en uw verzekeraar over zal gaan tot vergoeding, dan stellen wij het kostenplaatje samen, zodat u precies weet waar u aan toe bent qua kosten die voor uw eigen rekening komen. Uw zorgverzekeraar is wettelijk verplicht is om u de eigen bijdrage in rekening te brengen, dat is een bedrag van 125 euro per gebitsdeel met een maximum van 250 euro.

  Wij declareren de behandeling direct voor u bij u zorgverzekeraar, daar heeft u geen omkijken naar.

  team-maastrichtbehandelkamerLaboratorium Vink Dental

  VEEL GESTELDE VRAGEN

  [expand title="Wie is Vink Dental, wat doen we?"]
  Vink Dental is een praktijk gespecialiseerd in tandtechniek en tandprothetiek. We hebben daarnaast de beschikking over een eigen tandtechnisch laboratorium en werken met een team van ervaren specialisten. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en passen uitsluitend de nieuwste technieken toe. Op die manier kunnen we u van dienst zijn met bijvoorbeeld een kunstgebit, of klikgebit.
  [/expand]

  [expand title="Vergoeding werkzaamheden door de verzekering"]
  Bent u benieuwd naar de vergoeding van de werkzaamheden door uw zorgverzekering? Vanuit de basisverzekering kunt u rekenen op 75% vergoeding voor een kunstgebit, voor het overige deel kunt u eventueel gebruik maken van een aanvullende zorgverzekering.

  Ook kunt u eventueel gebruik maken van een aanvullende verzekering. Heeft u geen aanvullende polis en bent u benieuwd naar de kosten? Tijdens een gratis intake schetsen we u graag het kostenplaatje, zodat u precies weet wat een stralende glimlach met een gezond gebit u zal kosten. Wij declareren alles rechtstreeks bij uw zorgverzekering zodat u nergens omkijken naar heeft. Wij nemen alles uit handen.
  Woont u in België? U bent van harte welkom bij ons!
  [/expand]

  [expand title="Hoe kan ik een afspraak maken?"]
  Wilt u een afspraak maken bij ons in de praktijk, bijvoorbeeld om uw wensen kenbaar te maken of het kostenplaatje te laten schetsen door een van onze specialisten? Wij nodigen u graag uit voor een gratis intakegesprek. Tijdens het gesprek luisteren we naar uw wensen, leggen we de mogelijkheden aan u uit en kunnen we het kostenplaatje duidelijk maken. We zorgen er op die manier voor dat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. U bent van harte welkom, de deur staat open en een van onze specialisten staat klaar om u op te vangen. Voor spoedgevallen kunt u zelfs 7 dagen per week bij ons terecht.
  [/expand]

  [expand title="Een kunstgebit in 1 dag, hoe werkt het?"]
  Wilt u snel een nieuw kunstgebit, of heeft u wellicht een kunstgebit nodig? Wij kunnen in 1 dag voor u een kunstgebit maken vanuit een van onze prothetische praktijken. We beschikken over een eigen tandtechnisch laboratorium, dat gespecialiseerd is in het maken van een nieuw kunstgebit in 1 dag! Dit betekent dat u zo min mogelijk hinder van de behandeling zult ondervinden en uw gebit zal snel perfect goed passen. Ook wanneer er tanden of kiezen getrokken moeten worden dan is dit geen probleem. Wij plaatsen direct een nieuw kunstgebit zodat u geen moment zonder tanden zit!

  We nodigen u graag uit voor een gratis intake, zodat we de mogelijkheden voor een kunstgebit in 1 dag met u kunnen bespreken.
  [/expand]

  [expand title="Tanden en kiezen trekken."]
  Van uw eigen tanden naar een kunstgebit in 1 dag.

  Waar vroeger het advies gegeven werd om wekenlang zonder tanden te lopen om eerst de kaken te laten genezen, weten we nu dat dat niets uitmaakt. Het beste is daarom om eerst een immediaat prothese te nemen. Dan worden uw tanden en kiezen getrokken en krijgt u uw kunstgebit in een dag.
  Een immediaat prothese is een gebit wat van te voren gemaakt wordt. Dus u gaat dan wel van uw eigen tanden naar een kunstgebit in een dag tijd, maar het kunstgebit maken kan eerder, net wanneer het u uitkomt. Als het gebit klaar is worden in één zitting uw laatste tanden en kiezen getrokken en krijgt u het immediaat gebit direct in. U heeft dan ook een kunstgebit in één dag.
  Na een aantal maanden wordt dit noodgebit voorzien van een nieuwe basis, een rebasing. Dit zorgt ervoor dat het gebit weer beter past na het genezen van de wonden en het slinken van de kaken.
  [/expand]

  Onze openingstijden:
  Ma t/m Vr 08.00 tot 16.30
  Za 09.00 tot 13:00 op afspraak
  (even weken en alleen in locatie Waalre)

  Neem direct contact op

  [Calltracking] 040 2216666

  Plattegrond locaties kunstgebitin1dag

  Onze locaties


  Waalre
  Heikantstraat 18A
  5581 VB Waalre
  Zaterdag geopend van
  09.00 tot 13:00 op afspraak
  (om de week, op de 'even' weken en
  alleen deze locatie)

  Weert
  St. Maartenslaan 41
  6001 CC Weert

  Zoetermeer
  Pigmentsingel 4
  2718 AJ Zoetermeer

  Maastricht
  Churchilllaan 57
  6226 CT Maastricht

  Groningen
  Reddingiusweg 60
  9744 BM Groningen

  Nieuwegein
  Rijpgaarde 1
  3436 ZX Nieuwegein

  Amsterdam
  Churchill-laan 162 HS
  1078 ER Amsterdam

  Roosteren
  Eyckholtstraat 1
  6116 BR Roosteren

  Vleuten
  Schoolstraat 10 a
  3451 AD Vleuten

  Hoogland
  Kolkrijst 124
  3828 EP Hoogland

  Haelen
  Burgemeester Aquariusstraat 9
  6081 AV Haelen

  Nunspeet
  Marktstraat 19
  8071 GV Nunspeet

  Den Haag
  Ammunitiehaven 317
  2511 XL Den Haag

  Veldhoven (Narcose praktijk)
  Bastion 30
  5509 MJ Veldhoven

  Stevensweert
  Brouwerstraat 4
  6107 BS Stevensweert

  Roosendaal
  Dunantstraat 19
  4701 GZ Roosendaal

  Almere
  Grote markt 97
  1315 JC Almere

  Almere (Narcose praktijk)
  Schoutstraat 120
  1315 EZ Almere

  Sliedrecht
  Thorbeckelaan 116
  3362 BV Sliedrecht

  Son en Breugel
  Nachtegaallaan 9
  5691 VA Son

  Emmeloord
  Beursstraat 10-12
  8302 CW Emmeloord

  Dronten
  De Bolder 12
  8251 KC Dronten

  Delft
  Spoorsingel 55
  2613 BH Delft

  Haarlem
  Wagenweg 78
  2021 NH Haarlem

  Weesp
  Loes van Marlestraat 23
  1382 ML Weesp

  Heemskerk
  Burgemeester Nielenplein 6A
  1961 NV Heemskerk

  Den Bosch
  Helftheuvelpassage 24
  5224 AP Den Bosch

  Berkel en Rodenrijs
  Julianastraat 2D
  2651 DP Berkel en Rodenrijs

  Alkmaar
  Heilooërdijk 132
  1814 LS Alkmaar

  Purmerend
  Tramplein 3
  1441 GP Purmerend

  ‘s-Heerenberg
  Handelsweg 8
  7041 GX ‘s-Heerenberg

  Eindhoven
  Winkelcentrum Woensel 400C
  5625 AG Eindhoven

  Terneuzen
  Koninginnelaan 22
  4532 BR Terneuzen

  Damwoude
  Doniawei 9
  9104 GG Damwoude

  Kaatsheuvel
  Berndijksestraat 1
  5171 BA Kaatsheuvel

  Leende
  Nachtegaallaan 2
  5595 BK Leende