stoel
757 Klantbeoordelingen: 9,1
 • Vergoeding verzekering
 • Gespecialiseerd in klikgebitten
 • Nederlands product
 • Scherpe prijs
 • 40 jaar ervaring
 • Behandeling onder narcose mogelijk

Ja, stuur mij meer info over een kunstgebit in 1 dag!

Kgebit1dag
Via de website
Binnen gekomen via
Ik ga akkoord met hetprivacybeleid *

ONZE KLANTEN

"Gebitsprothese"

Ik heb bij Vink Dental een nieuw kunstgebit gekregen. Scherpe prijs, topservice en binnen een dag geregeld. Ik ben erg tevreden!
Hans Vlemming -
 • "Nieuw kunstgebit"

  Erg vriendelijk personeel waar ik mij gelijk op mijn gemak voelde. De praktijk ziet er modern uit en straalt comfort uit. De kwaliteit van het werk is zeer goed. Ik ben erg blij met mijn gebit!
  Rogier de Leeuw -
 • OVER VINKDENTAL

  Dé all-in specialist voor uw vals gebit of klikgebit

  Woont u in België? Bent u op zoek naar een goede en snelle oplossing voor een (nieuw) vals gebit? Wij regelen het voor u in één dag! Een kunstgebit in één dag betekent overigens niet dat u dezelfde dag al over uw nieuwe gebit beschikt. Het betekent dat uw valse gebit kan worden geplaatst op de dag dat uw tanden worden getrokken. Voor een kunstgebit in één dag zijn altijd twee afspraken nodig. Eerst de intake, en daarna een afspraak voor de behandeling. We hebben verschillende locaties op goed te bereizen afstanden vanuit België! Onderaan de pagina ziet u een overzicht van al onze locaties.

  Wilt u een nieuw vals gebit of wilt u uw huidige gebit laten vervangen? Dit kan bij hoge uitzondering op afspraak, op zaterdag, en is alleen mogelijk in waalre. U heeft dan in een dag een nieuw kunstgebit. Aan deze service zijn extra kosten verbonden.

  Vink Dental is dé all-in kliniek voor een perfect vals gebit. Met meer dan dertig jaar ervaring voorzien wij onze patiënten dagelijks van vals gebitten en klikgebitten op maat. In onze praktijk staat een team van enthousiaste en professionele tandtechniekers, tandartsen en implantologen voor u klaar, om u direct van dienst te kunnen zijn. Zo zorgen we er samen voor dat u uw mooie gebit terugkrijgt!

  Waarom zou u voor ons kiezen?

  • Wij zijn een all-in kliniek met meer dan 30 jaar ervaring
  • Uw vals- of klikgebit is snel klaar
  • Geen kokhalsneigingen meer tijdens het maken van afdrukken, door speciale anti-kokhalstechniek
  • Geen angst meer voor het plaatsen van een vals- of klikgebit met onze speciale methode
  • Bij ons betaalt u geen extra kosten voor een vals gebit in 1 dag.
  • Onze klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van 9,1 (lees hier onze beoordelingen)

  Een eigen tandtechnisch laboratorium naast de praktijk

  Kiest u voor het laten aanmeten en plaatsen van een vals- of klikgebit bij uw eigen tandarts, dan bent u doorgaans vele weken verder voordat u het vals gebit ook daadwerkelijk heeft. Een tandarts is namelijk afhankelijk van verschillende andere partijen, zoals een implantoloog, een laboratorium voor de productie van uw vals gebit, enzovoorts. Wij hebben alle specialismen onder één dak. We combineren deze diensten in een eigen tandtechnisch laboratorium, waar uw kunstgebit zeer snel geproduceerd kan worden! Dit versnelt het proces niet alleen, maar draagt tevens bij aan de kwaliteit van het eindproduct.

  Wij maken direct afdrukken, waarna de ontwikkeling van uw kunst- of klikgebit wordt gestart. Heeft u bij het maken van afdrukken last van kokhalsneigingen? Of bent u bang voor het maken van een afdruk? Wij maken gebruik van een speciale afdrukmethode, waarmee u niet langer last zal hebben van kokhalsneigingen of een dergelijke angst.

  Laat uw kunstgebit in 1 dag plaatsen

  Hoe werkt het laten plaatsen van een kunstgebit in 1 dag? Na een vrijblijvend intakegesprek maken we eerst een afdruk van uw huidige gebit, waarna we beginnen met het vervaardigen van uw nieuwe vals gebit. Vervolgens zullen wij op de behandeldag, aan de stoel zorgen voor de laatste aanpassingen aan het vals gebit, zodat de kans op complicaties in een later stadium geminimaliseerd wordt. Houd er rekening mee dat het in sommige gevallen noodzakelijk kan zijn om eventuele bestaande tanden en kiezen te trekken. Indien het nodig is om tanden of kiezen te trekken, dan is dat ook mogelijk bij ons. Zodat u niet meer naar uw eigen tandarts hoeft. Tijdens uw behandeling nemen we alle tijd voor u om de best passende zorg te kunnen verlenen.

  Voorwaarden voor een vals gebit in één dag.

  Uw vals gebit kan weliswaar na de intake dag in één dag door ons worden geproduceerd, maar alleen als aan een aantal voorwaarden is voldaan:

  • We moeten direct afdrukken van uw kaak kunnen maken.
  • Er moeten nog genoeg tanden in de mond aanwezig zijn om de relatie tussen de onderkaak en de bovenkaak vast te kunnen stellen.
   Alleen zo kunnen we de juiste 'beet' bepalen.
  • Wanneer u uw huidige kunstgebit laat vervangen, dan zijn daar 4 behandelingen voor nodig

  Neem contact met ons om uw vrijblijvende intakegesprek te plannen!

  Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend intakegesprek in onze praktijk. Tijdens een intakegesprek maken we een inventarisatie van uw huidige gebit, bespreken we uw wensen en bekijken we welke mogelijkheden we u kunnen bieden. Wij kunnen het kunstgebit in vrijwel iedere situatie bij uw wensen laten aansluiten. Bij ons heeft u bijvoorbeeld de keuze uit verschillende kleuren tanden, verschillende vormen van tanden, enzovoorts. Zo geven we u de glimlach die u wenst!

  Het intakegesprek in onze praktijk is geheel vrijblijvend. Eén van onze specialisten gaat hierbij met u in gesprek om goed naar uw wensen te luisteren. Vervolgens zijn we u graag van dienst met een kunstgebit in 1 dag of andere behandelingen die we u kunnen aanbieden. Na afloop van het intakegesprek zal alles duidelijk voor u zijn! Denk aan de kosten van uw behandeling, hetgeen u van onze behandeling mag verwachten, de procedure die wij tijdens het uitvoeren van een behandeling volgen, enzovoorts. Zo weet u bij ons altijd precies waar u aan toe bent bij een kunstgebit in 1 dag! Indien gewenst kunnen we na het intakegesprek direct voor u aan de slag gaan.

  Daarnaast zijn we open over onze prijzen. Zie onderstaande tarieven. Daarbij moet wel worden aangemerkt dat genoemde prijzen een richtlijn zijn. Uiteindelijke prijzen zijn altijd afhankelijk van de huidige situatie van uw gebit en de eventuele complexiteit van de behandeling.

  Samengevat

  In tegenstelling tot het laten plaatsen van een kunst- of klikgebit bij een reguliere tandarts hoeft u bij ons niet vijf weken te wachten en voor meerdere afspraken terug te komen! Wij vervaardigen uw kunstgebit in 1 dag, vanuit ons eigen tandtechnisch laboratorium. Doordat de verschillende tandtechniekers, implantologen en tandartsen zijn samengebracht in één praktijk, kunnen we u een zeer hoge kwaliteit van nieuwe vals- en klikgebitten bieden. Daarnaast hebben wij verschillende vestigingen op goed en snel te bereiken afstanden vanuit België.

  Waarmee kunnen onze specialisten u van dienst zijn? Vul hier uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  team-maastrichtbehandelkamerLaboratorium Vink Dental

  VEEL GESTELDE VRAGEN

  Wie is Vink Dental, wat doen we?


  Vink Dental is een praktijk gespecialiseerd in tandtechniek en tandprothetiek. We hebben daarnaast de beschikking over een eigen tandtechnisch laboratorium en werken met een team van ervaren specialisten. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en passen uitsluitend de nieuwste technieken toe. Op die manier kunnen we u van dienst zijn met bijvoorbeeld een kunstgebit, of klikgebit.

  Vergoeding werkzaamheden door de verzekering


  Bent u benieuwd naar de vergoeding van de werkzaamheden door uw zorgverzekering? Vanuit de basisverzekering kunt u rekenen op 75% vergoeding voor een kunstgebit, voor het overige deel kunt u eventueel gebruik maken van een aanvullende zorgverzekering.

  Ook kunt u eventueel gebruik maken van een aanvullende verzekering. Heeft u geen aanvullende polis en bent u benieuwd naar de kosten? Tijdens een gratis intake schetsen we u graag het kostenplaatje, zodat u precies weet wat een stralende glimlach met een gezond gebit u zal kosten. Wij declareren alles rechtstreeks bij uw zorgverzekering zodat u nergens omkijken naar heeft. Wij nemen alles uit handen.
  Woont u in België? U bent van harte welkom bij ons!

  Hoe kan ik een afspraak maken?


  Wilt u een afspraak maken bij ons in de praktijk, bijvoorbeeld om uw wensen kenbaar te maken of het kostenplaatje te laten schetsen door een van onze specialisten? Wij nodigen u graag uit voor een gratis intakegesprek. Tijdens het gesprek luisteren we naar uw wensen, leggen we de mogelijkheden aan u uit en kunnen we het kostenplaatje duidelijk maken. We zorgen er op die manier voor dat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. U bent van harte welkom, de deur staat open en een van onze specialisten staat klaar om u op te vangen. Voor spoedgevallen kunt u zelfs 7 dagen per week bij ons terecht.

  Een kunstgebit in 1 dag, hoe werkt het?


  Wilt u snel een nieuw kunstgebit, of heeft u wellicht een kunstgebit nodig? Wij kunnen in 1 dag voor u een kunstgebit maken vanuit een van onze prothetische praktijken. We beschikken over een eigen tandtechnisch laboratorium, dat gespecialiseerd is in het maken van een nieuw kunstgebit in 1 dag! Dit betekent dat u zo min mogelijk hinder van de behandeling zult ondervinden en uw gebit zal snel perfect goed passen. Ook wanneer er tanden of kiezen getrokken moeten worden dan is dit geen probleem. Wij plaatsen direct een nieuw kunstgebit zodat u geen moment zonder tanden zit!

  We nodigen u graag uit voor een gratis intake, zodat we de mogelijkheden voor een kunstgebit in 1 dag met u kunnen bespreken.

  Tanden en kiezen trekken.


  Van uw eigen tanden naar een kunstgebit in 1 dag.

  Waar vroeger het advies gegeven werd om wekenlang zonder tanden te lopen om eerst de kaken te laten genezen, weten we nu dat dat niets uitmaakt. Het beste is daarom om eerst een immediaat prothese te nemen. Dan worden uw tanden en kiezen getrokken en krijgt u uw kunstgebit in een dag.
  Een immediaat prothese is een gebit wat van te voren gemaakt wordt. Dus u gaat dan wel van uw eigen tanden naar een kunstgebit in een dag tijd, maar het kunstgebit maken kan eerder, net wanneer het u uitkomt. Als het gebit klaar is worden in één zitting uw laatste tanden en kiezen getrokken en krijgt u het immediaat gebit direct in. U heeft dan ook een kunstgebit in één dag.
  Na een aantal maanden wordt dit noodgebit voorzien van een nieuwe basis, een rebasing. Dit zorgt ervoor dat het gebit weer beter past na het genezen van de wonden en het slinken van de kaken.

  Onze openingstijden:
  Ma t/m Vr 08.00 tot 16.30
  Za 09.00 tot 16.00 (Alleen locatie Waalre)
  Waalre is ook op zaterdag geopend.

  Neem direct contact op

  040 2216666

  Onze locaties


  Waalre
  Heikantstraat 18A
  5581 VB Waalre
  Ook geopend op zaterdag

  Veldhoven
  Bastion 30
  5509 MJ Veldhoven
  Bij deze praktijk is narcose mogelijk

  Zoetermeer
  Pigmentsingel 4
  2718 AJ Zoetermeer

  Maastricht
  Churchilllaan 57
  6226 CT Maastricht

  Den Haag
  Ammunitiehaven 317
  2511 XL Den Haag

  Roosteren
  Eyckholtstraat 1
  6116 BR Roosteren

  Weert
  St. Maartenslaan 41
  6001 CC Weert

  Groningen
  Reddingiusweg 60
  9744 BM Groningen

  Nijmegen
  Takenhofplein 6
  6538 SZ Nijmegen

  Dordrecht
  Amnesty Internationalweg 3
  3318 AZ Dordrecht

  Duiven
  Spoorallee 1
  6921 HZ Duiven

  Reusel
  Wilhelminalaan 81a
  5541 CT Reusel

  Nieuwegein
  Rijpgaarde 1
  3436 ZX Nieuwegein

  Amsterdam
  Churchill-laan 162 HS
  1078 ER Amsterdam

  Alkmaar
  Heilooërdijk 132
  1814 LS Alkmaar

  Stevensweert
  Brouwerstraat 4
  6107 BS Stevensweert

  Haarlem
  Zijlweg 148C
  2015 BJ Haarlem

  Heusden
  Steenweg 7
  5156 CP Heusden

  Rotterdam
  Hoogstraat 101a
  3011 PK Rotterdam